Kozan´lı Elektrikçiler İstanbul Elektrik Fuarını Gezdiler

 Kozan´lı Elektrikçiler İstanbul Elektrik Fuarını Gezdiler

- Kozan Elektrik, Elektronik ve Benzeri Odası Üyeleri sektörel alandaki yenilikleri daha yakından takip edebilmek için 2 yıldan buyana İstanbul Elektrik, Elektronik ve Otomasyon Fuarını ziyaret ediyorlar.

K.Ekspres- Kozan Elektrik, Elektronik ve Benzeri Odası Üyeleri sektörel alandaki yenilikleri daha yakından takip edebilmek için 2 yıldan buyana İstanbul Elektrik, Elektronik ve Otomasyon Fuarını ziyaret ediyorlar.

Kozan Elektrikçiler Odası tarafından organize edilen fuar ziyaretine bu yıl, Kozan´da faaliyetlerini sürdüren ve oda üyesi olan yaklaşık 20 elektrikçi esnafı katıldı.

Oda tarafından tahsis edilen araç ile fuarı ziyaret eden oda üyeleri elektrik ve elektronik alandaki yenilikleri yakından inceleme imkânları buldular.

Fuar ziyareti ile ilgili bir dizi açıklamalarda bulunan Kozan Elektrik, Elektronik ve Benzeri Odası Başkanı Hakan Sağmen ? Amacımız, hiçbir meslektaşımızın yeniliklerden geri kalmaması? dedi.

Sağmen ? Göreve geldiğimiz ilk günden buyana üyelerimiz için hizmet ürettik. Üretmeye de devam edeceğiz. Sektörümüz sürekli olarak yeni ürünlere ve teknolojilere açık olan bu meslek kolu bu nedenle de Türkiye´nin en büyük fuarı olan İstanbul Elektrik, Elektronik ve Otomasyon Fuarını 2 yıldan bu yana üyelerimiz ile buluşturuyoruz. Üyelerimiz fuarda kendi alanları ile ilgili yenilikleri yakından inceleme imkânı buluyorlar. Bu incelemeler üyelerimizin daha etkin çalışmasını sağlıyor.

İfade ettiğim gibi 2 yıldan buyana katılıyoruz. Bundan sonrada her yıl düzenli olarak katılmayı hedefliyoruz. Bu etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan üyelerimize teşekkür ediyorum.? Dedi.

1 hafta boyunca açık kalan fuar Türkiye de en büyük elektrik ve elektronik fuarı olma özelliğini taşıyor.