Anahtar Kelimeler: .’ HAYAT DURACAK

09.05’TE HAYAT DURACAK

09.05’TE HAYAT DURACAK

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü, Kozan'da bir anma programı ile saygıyla kutlanacak.

Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü'nün önderliğinde düzenlenecek bu özel program, Atatürk'ü saygı ve minnetle anma fırsatı sunacak.

ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Saat 08:55'te başlayacak program, Hükümet Konakları'nda gerçekleşecek olan Çelenk Sunma Töreni ile başlayacak. Katılımcılar, çelenklerin sunulması sırasında duygusal bir atmosferde buluşacaklar. Ardından, saat 09.05’te siren sesi eşliğinde iki dakikalık saygı duruşu ile Atatürk'ü anacaklar. İstiklal Marşı'nın okunarak bayrakların yarıya indirilmesi, Türk milletinin birlik ve beraberliğini bir kez daha vurgulayacak.

ANMA TÖRENİ

Saat 10:00'da Belediye Sineması'nda devam edecek program, duygu yüklü bir atmosfer sunacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma dinleyicilerle paylaşılacak. Atatürk'ün hayatına dair hazırlanan sinevizyon gösterimi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün büyük mücadelesini ve önderliğini bir kez daha gözler önüne serecek.

Programın müzikal zenginliği de unutulmadı. Keman dinletisi ile katılımcılara duygusal bir an yaşatılacak. Atatürk'ün sevdiği şarkılar da programın bir diğer önemli bölümünü oluşturacak. Aynı zamanda ödül töreni, Cumhuriyetimizin kurucusunun anısına katkı sağlayanlara teşekkür edilecek bir an olacak.

Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma programına tüm vatandaşları davet etti. Bu özel günde, ulusal birlik ve beraberlik duygularını paylaşarak, Atatürk'ün mirasına sahip çıkmaya devam edelim.