Anahtar Kelimeler: - EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLADI

2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte, Kozan Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koyarak şükranlarını sundu.

Törene Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sönmez, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve okul müdürleri de katıldı.

 

Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş yaptığı açıklamada, "2023-2024 eğitim öğretim yılı başladı. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize, Kozan'ımıza, ülkemize ve insanlığa hayırlı uğurlu olsun diyorum. Kazasız, belasız, vukuatsız, doğal afetlerden uzak, sağlıklı, huzurlu bir eğitim öğretim yılı geçirmeyi temenni ediyorum." dedi.

 

Bu yıl Kozan'da yaklaşık 30.000 öğrenci eğitim öğretime başlarken, öğretmenler ve idareciler de toplamda 2.750 kişi ile bu önemli göreve başladı. Keleş, "Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Yüce Rabb'imden başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

 

Öğrencilerin heyecanla beklediği İlköğretim Haftası etkinlikleri ise Çarşamba günü 10.00’da 60. Yıl İlkokulu'nda gerçekleşecek. Eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte, Kozan'da eğitim sevdalıları coşkuyla yeni bir öğrenme yolculuğuna adım attılar.