Anahtar Kelimeler: ÇOCUĞA BAYRAM HEDİYESİ

300 ÇOCUĞA BAYRAM HEDİYESİ

300 ÇOCUĞA BAYRAM HEDİYESİ

İnfakta Birlik Derneği ve Koz-Yar Derneği; Arife Çiçekleri Projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi 300 öğrenciye bayramlık kıyafet alarak bayram harçlığı hediyesi verdi.

İnfakta Birlik Derneği ve Koz-Yar Derneği; Arife Çiçekleri Projesi kapsamında Kozan Yusuf Baysal Anadolu Lisesi bahçesinde ortaklaşa düzenledikleri Çocuk Şenliği ile Kozan, Feke, Tapan, İmamoğlu merkez ve köylerinden belirlenen ihtiyaç sahibi 300 öğrenciye bayramlık kıyafet alarak bayram harçlığı hediyesi verdi.

İnfakta Birlik Derneği Adana Başkanı ve Koz-Yar yönetim kurulu üyesi Okan Arık:" Ramazan arefesinde Kozanda 200 çocuğumuza, Kurban arefesinde de 300 çocuğumuza bayramlık kıyafet ve bayram harçlığı desteğinde bulunduk, bundan sonra da Kozan'da gençlerimizin her zaman yanında olacağız." dedi.

KOZYAR Derneği başkanı Musa AKÇALI: "KozYar olarak Kozan Annelerimiz ve Koz-Yar gönüllülerimiz ile ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızın yanında olacağız,  KozYar, Kozan'dan iyiliğe açılan kapı olacaktır." dedi.

İnfakta Birlik Derneği Başkanı Hasan BİLİCİ: "İstanbul merkezli bir derneğiz ama kendiburadaki dostlarımız sayesinde Fahri Kozanlı görüyoruz, Kozanlının ihtiyaç halinde her zaman yanındayız." dedi. Bu bölge insanı için dernek olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Programda İstanbul'dan gelen İnfakta Birlik Derneği üyelerine KozYar yönetimi tarafından çeşitli plaket ve hediyeler takdim edildi.

Yoğun katılımın olduğu şenlikte hediyelerini ve ikramlarını alan çocuklar gönüllerince eğlendiler.