Anahtar Kelimeler: MASANIN BAŞKANLARI ARADA

6’LI MASANIN İLÇE BAŞKANLARI BİR ARADA

6’LI MASANIN İLÇE BAŞKANLARI BİR ARADA

Kozan'da Millet İttifakı’nı oluşturan 6'lı masanın ilçe başkanları Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

2023 cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için bir araya gelen 6 parti genel başkanları ile birlikte il ve ilçelerde de başkanlar bir araya geliyor. Kozan özelinde altılı masayı oluşturan partilerin ilçe başkanları da Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu'nun ev sahipliğinde CHP ilçe binasında bir araya geldi.

Gerçekleşen toplantıda, 28. dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi ve 13. cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sandık güvenliğinin sağlanması ve ortak bir çalışma programı oluşturulması hususunda görüş alışverişinde bulunuldu.

6 ilçe başkanının yaptığı ortak açıklamada; "Ortak Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı olacağına inanıyoruz” ifadelerine yer verdiler.

6'lı masanın ilçe başkanlarının önümüzdeki günlerde de tekrardan bir araya gelerek çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.