Açıkgöz, Babasının Mirasına Sahip Çıkmaya Söz Verdi

Açıkgöz, Babasının Mirasına Sahip Çıkmaya Söz Verdi

Kozan Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığını açıklayan Eczacı Tuğşad Açıkgöz, yoğun katılımla gerçekleşen bir törenle Milliyetçi Hareket Partisi'nin desteğini aldığını duyurdu.

Önceki dönem belediye başkanlarından Eczacı Mehmet Açıkgöz'ün oğlu olan Eczacı Tuğşad Açıkgöz Cumhur İttifakı paydaşlarından olan Milliyetçi Hareket Partisi Kozan Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı açıklamasını Cumhur İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Mustafa Atlı'nın da katılımı ile Elit Düğün Salonunda yüzlerce vatandaşın katıldığı bir toplantı ile duyurdu.

Düzenlenen toplantıda, MHP Kozan ilçe Başkanı Şerif Köşeli ve Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Polat Kaya birer konuşma gerçekleştirdiler.

Açıkgöz, Kozan'ın efsane başkanı olarak gördüğü babası Mehmet Açıkgöz'e selam göndererek, "Babamın mirasına sahip çıkmaya ve Kozan'ı daha da ileriye taşımaya talibim" dedi. Milliyetçi-üretken belediyecilik anlayışını savunan Açıkgöz, şehrin altyapı problemlerini çözmeye ve Kozan'ı daha yaşanabilir bir yer haline getirmeye odaklanacaklarını belirtti.

Açıkgöz, konuşmasında ailenin ve kendisinin Milliyetçi Hareket Partisi'ne olan bağlılığını vurgulayarak, "Türk milletinin refahı için çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğiz" dedi. Siyasetin gündelik heveslerin ötesinde bir dava olduğunu ve Türklük gururu ve İslam ahlakıyla donatılmış nesiller yetiştirmenin önemine değindi.
Tuğşad Açıkgöz, ailesi ile birlikte Mustafa Atlı'nın yanında olduklarını ifade etti.

Cumhur İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Mustafa Atlı da törende yaptığı konuşmada, toplumun temel ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte şehrin geleceğine yönelik vizyon ve gençlere destek olma konusunda önemli adımlar atacaklarını ifade etti.

Atlı, belediyecilik anlayışını klasik ve yenilikçi olarak ikiye ayırarak, öncelikli olarak temel altyapı sorunlarını çözmeye odaklanacaklarını ve daha sonra şehrin uzun vadeli gelişimi için çalışacaklarını belirtti.