Adana-Kozan Yolunda Feci Kaza 6 ölü, 3 yaralı

Adana-Kozan Yolunda Feci Kaza 6 ölü, 3 yaralı

Kozan`da meydana gelen feci kaza da 6 kişi yaşamını yitirdi 3 kişi yaralandı.

İmamoğlu`nda meydana gelen feci kaza da 6 kişi yaşamını yitirdi 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kaza sabah 08.30 sıralarında Adana-Kozan kara yolu 19. kilometresinde meydana geldi. Kozan istikametine seyir halinde olan Emine Aydın yönetimindeki 01 EA 547 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle yolun karşı şeridine geçti. Bu sırada Adana istikametine seyir halinde olan ve henüz sürücüsü belirlenemeyen 01 Y 6431 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Her iki aracın da hurdaya döndüğü kazada, 01 Y 6431 plakalı otomobilde bulunan Şenay Fındık, Ayşegül Fındık, Mehmet Ali Fındık ve Sedattin Yeşilyurt olay yerinde, diğer otomobilin sürücüsü Emine Aydın ve yolculardan Sevilay Kahraman kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Kozan`da ki çeşitli bankalarda memur oldukları öğrenilen 01 EA 547 plakalı otomobilde ki yolculardan Ömer Ünal, Ümit Yıldız öve Merve Torduran yaralı olarak ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Otomobillerde sıkışan cesetler Adana Büyükşehir Belediyesi Cankur ekipleri tarafından çıkartılarak İmamoğlu devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.