AHMET ŞENER, "CUMHURBAŞKANIMIZIN EMRİNDEYİM, TAPAN'A HİZMET EDECEĞİM!"

AHMET ŞENER,

Cumhur İttifakı'nın MHP Feke Belediye Başkan Adayı Ahmet Şener, Tapan'da düzenlenen iftar programında coşkulu bir kalabalığın karşısına çıktı. Yüzlerce vatandaşın katıldığı programda Şener, Tapan'a hizmet etme sözü verdi.

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Ak Parti Feke İlçe Başkanı Mehmet Ali Sarıoğlan, MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, Belediye Meclis Üyeleri ve adayları, mahalle muhtarları ve adaylarının da katıldığı iftar programında Şener, Tapan halkına hitap etti.

Tapan'a Hizmet Sözü

Feke'ye ve Tapan'a hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacağını vurgulayan Şener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli'nin emrinde olduğunu ve bu bölgede yapacağı hizmetleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın destekleriyle yapacağını belirtti.

Şener, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

"Tapanlı emmilerim, dayılarım, abilerim, ablalarım bana destek verin ya da vermeyin belediyeyi kazandığımda bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonrada iyi veya kötü gününüzde yanınızda olmaya söz veriyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrindeyim ve Tapan'a hizmet etmek için her türlü gayreti göstereceğim."

Coşkulu Tepkiler

Şener'in konuşması Tapanlılar tarafından coşkuyla karşılandı. Vatandaşlar, Şener'e yoğun ilgi göstererek desteklerini dile getirdiler.

Cumhur İttifakı'na Güçlü Destek

Tapan'da düzenlenen iftar programı, Cumhur İttifakı'na ve MHP Feke Belediye Başkan Adayı Ahmet Şener'e olan güçlü desteği bir kez daha gözler önüne serdi.