Anahtar Kelimeler: AHMET ŞENER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

AHMET ŞENER, FEKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ŞENER, FEKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

Feke ilçesinde 3 dönem belediye başkanlığı yapan Ahmet Sel, Sarıçam Belediye Başkan aday adayı oldu. Sel’den boşalan koltuğa Cumhur İttifakı, Ahmet Şener'i Feke Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi.

Ahmet Şener, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin takdirleriyle 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Feke Belediye Başkan adayı olmuş bulunmaktayım. Bu süreçte bana güvenen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beye, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz beye, Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanımız Yusuf Kanlı beye, Adalet ve Kalkınma Partisi Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı beye, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel beye, Milliyetçi Hareket Partisi Feke İlçe Başkanımız Fikret Çilinçir beye, Adalet ve Kalkınma Partisi Feke İlçe Başkanı Mehmet Ali Sarioğlan beye, Milliyetçi Hareket Partisi Feke İlçe yönetimine ve Adalet ve Kalkınma Partisi Feke İlçe Yönetimine teşekkür ediyorum. Tüm Feke’li hemşehrilerime saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum." dedi.

Ahmet Sel, 3 dönem Feke Belediye Başkanlığı yaptı. Ahmet Sel'in Sarıçam Belediye Başkan aday adayı olmasından sonra Cumhur İttifakı, Ahmet Şener'i Feke Belediye Başkan adayı olarak gösterdi. Ahmet Şener'in adaylığı, Feke'de büyük bir heyecan yarattı. Şener'in, Feke'nin sorunlarını iyi bilen ve çözüm üretebilecek bir isim olduğu belirtiliyor.