Ak Parti Yönetimi Görevden Alındı

Ak Parti Yönetimi Görevden Alındı

AK Parti 24 ve 26. Dönem Nevşehir Milletvekili Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Bölge Koordinatörü Ebubekir Gizligider AK Parti ilçe toplantısında genel merkez kararıyla İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm yedek üyelerin istifası

AK Parti Kozan ilçe başkanı ve yönetiminin görevden alınması gündeme bomba gibi düştü.
AK Parti 24 ve 26. Dönem Nevşehir Milletvekili Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Bölge Koordinatörü Ebubekir Gizligider AK Parti ilçe toplantısında genel merkez kararıyla İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm yedek üyelerin istifasını istedi.
Bu görevden alınmanın, Ak Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Kozan ilçe teşkilatını yönetimi ile devraldığı günden bu yana başarısız çalışmaları nedeniyle olduğu iddia ediliyor. Öte yandan siyasi kulislerde, birkaç hafta önce Ak Parti İlçe Başkanı yönetimi ve yedek üyelerinin istifalarını vermelerini istendiği ancak yönetimden böyle bir karşılık gelmeyince AK Parti Genel Merkezinin AK Parti Kozan ilçe teşkilatını görevden aldığı öne sürülüyor.
Peki neden böyle bir olay gerçekleşti?
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti ilçe başkanı ve yönetiminin görevden alınması kafalarda çeşitli soru işaretleri bırakıyor. Böyle kritik bir seçim öncesinde yönetimin iş yapamayacak durumda olması mı bu kararın verilmesinde etkili oldu? AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Kozan bugüne kadar birçok olayla gündeme gelmişti. Bu olayların ve Parti içerisinde yaşanan olayların etkisi ne kadar oldu?
Kozan ilçe yönetiminin görevden alınmasıyla birlikte Adana İl Teşkilatının ve Kozan haricinde 6 ilçenin daha yönetimine istifa çağrısının yapıldığı öne sürülüyor.
AK Parti içerisindeki siyaset bundan sonra nasıl gelişecek önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.