AKDAM LUKOİL PETROL HİZMETE GİRDİ

AKDAM LUKOİL PETROL HİZMETE GİRDİ

Kayseri ilinde yıllardan bu yana madencilik sektöründe faaliyetlerini sürdüren Öz Koyuncu Madencilik Lukoil Petrol İstasyonu Akdam Eseler mevkiinde hizmete başladı.

Lukoil petrol istasyonunda yapılan açılış programına Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Ercan Yavuz, Kunduracılar Odası Başkanı Yahya Ocak, CHP Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Programın açılışında konuşan Öz Koyuncu Madencilik Genel Müdürü Necip A. Ebegil şirketlerinin 30 yıldan buyana Kayseri -İskenderun hattında faaliyet gösterdiğini dile getirerek Kozan bizim ticaretimizin geçiş noktasıdır diyerek sözlerine şu şekilde devam etti. ? Bizim şirketimiz Kozan ile bütünleşmiş bir işletmedir. Yıllardan buyana bu ilçe ile sıkı bağlar kurmuş bir firmayız. Bulunduğumuz bu alanda bizlerin maden aktarma tesislerimizde bulunmaktadır. Bu bölgede büyük bir ihtiyaç olarak gördüğümüz akaryakıt istasyonu eksiğini gidermek adına böyle bir tesisi bölge halkına kazandırmanın mutluluğu yaşıyoruz. Bölgemize ve insanımıza hayırlı uğurlu olsun? dedi.

Daha sonra konuşan Lukoil Bölge Müdürü Murat Çelik ise, Koyuncu gibi güçlü bir firma ile çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek şu şekilde devam etti. ? Koyuncu ailesi bölgede ve ülkede güven veren bir firmamızdır. Bizlerden bir bayilik teklifinde bulundular. Bizlerde seve seve Lukoil bayiliğini verdik. Bu istasyonumuz tüm yöre halkına hizmet verecektir. Hayırlı uğurlu olsun? dedi.

Son olarak konuşan Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz ise ?Mansurlu ? Kayseri yoluna dikkat çekerek bu yol açıldığı zaman bu tip işletmelerin sayıları hızla artacak ve istihdam alanları artacaktır. Koyuncu ailesinin böyle güzel bir yatırımı hayata geçirmelerinden dolayı kendilerini kutluyor. Bu işletmenin bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum? dedi.

 Yapılan konuşmaların ardından dualar esliğinde kesilen kurdele ile Lukoil petrol istasyonu hizmete başladı.

Öte yandan petrol istasyonun yanında kurulan restoranla da bölge insanına hizmet verileceği kaydedildi.