Akdam Ortaokulu Bilek Güreşinde İl Şampiyonu!

Akdam Ortaokulu Bilek Güreşinde İl Şampiyonu!

Kozan Akdam Ortaokulu Küçük Kız-Erkek Sporcuları, 2023-2024 Okul Sporları Küçükler Bilek Güreşi Adana İl Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti.

Turnuvada toplamda 9 il birinciliği, 6 il ikinciliği, 8 il üçüncülüğü ve 5 il dördüncülüğü kazanan Kozan Akdam Ortaokulu, bu kategoride de şampiyonaya damgasını vurdu.

İl şampiyonu olan öğrenciler, 27-28 Nisan tarihlerinde Ankara'da yapılacak olan Türkiye Finalleri'ne katılmaya hak kazandı. Öğrenciler, burada Kozan'ı ve Adana'yı temsil edecekler.

Başarıda emeği geçenlere teşekkür eden Kozan Akdam Ortaokulu Müdürü Zafer Kocaispir şunları söyledi:

"Büyük başarımızda her daim yanımızda olan ve desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Kozan İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Kürşat Gültekin'e, Kozan İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Gazi Keleş'e, Kozan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü İlçe Spor Koordinatörü Sayın Tacittin Kuruoğlu'na ve başarımızın baş mimarı Akdam Ortaokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Sayın İlhan Yılmaz'a çok teşekkür ederiz."

Müdür Kocaispir, öğrencileri de tebrik ederek şunları söyledi:

"Sporcularımızın bu başarısı bizleri gururlandırdı. Kendilerini Türkiye Finalleri'nde de en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz."