Anahtar Kelimeler: Hizmete Girdi

ALC Auto Hizmete Girdi

ALC Auto Hizmete Girdi

Kozan'da Çevre Yolu Çanaklı yol kavşağı civarında ALC Auto, düzenlenen muhteşem bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Açılışa; Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sönmez, Kozan İlçe Emniyet Müdürü Fatih Alptekin, Kozan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hasan Baz, Kozan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin, Yeniden Refah Partisi Kozan İlçe Başkanı Abdullah Baysal, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Azgın, Büyük Birlik Partisi Kozan İlçe Başkanı Gürdal Topal, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Bekir Erkek, Kozan Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sümmani Göztaş, Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın, Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Üzeyir Öztürk, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Baysal, Sancaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yahya Ocak, Kozan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zahide Azgın, kurum müdürleri, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

İşletmeciliğini Harun Alıcı’nın yaptığı ALC Auto, 2. elde Kozan'da otomotiv sektöründe sektörün lideri olmaya hazır. Açılış öncesinde bir konuşma yapan işletme sahibi Harun Alıcı, "Ben bu kadar kalabalık beklemiyordum. Bu kadar sevenimin olduğunu bilmiyordum. Gerçekten çok mutlu oldum. Açtığımız iş yeri Kozan’ımıza ve Kozanlılara hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sönmez'de Kozan'a açılan bu yeni iş yerinin hayırlı uğurlu olmasını ve iş yerine bol kazançlar getirmesini temenni etti. Kurdele kesiminden sonra dua edildi. Gazze’de hayatını kaybedenler yapılan duada unutulmadı. İş yerinin hayırlı ve bereketli olması için dua edildi. İşletme sahibi Harun Alıcı gelen misafirlerle çok yakından ilgilendi. Davetliler Harun Alıcı'ya yeni açtığı iş yerinde bol kazançlar dilediler.

Erciyes Medya Ailesi olarak, Kozan'da Çevre Yolu Çanaklı yol kavşağı civarında açılan ve hizmete giren ALC Auto sahibi Harun Alıcı’ya ve çalışanlarına hayırlı işler bol kazançlar temennisinde bulunuyoruz.