Anahtar Kelimeler: ALİCAN’ ASKERLİK  HAYALİ GERÇEK

ALİCAN’IN ASKERLİK  HAYALİ GERÇEK OLDU

ALİCAN’IN ASKERLİK  HAYALİ GERÇEK OLDU

Kozan ilçesinde uzun yıllar matbaacılık yaparak emek veren ve geçtiğimiz yıllarda aramızdan ayrılan Ali Avcı'nın oğlu Alican Avcı için duygusal bir asker töreni düzenlendi.

Alican, asker kıyafeti giymenin mutluluğunu yaşarken, sevdikleri ve yakınları da onun heyecanına ortak oldu.

 

Alican, Halk Eğitim Merkezi'nde katıldığı kurslarda askerlik hayalini dile getirmiş ve kurs öğretmeni Serpil Topakdemir'e "Öğretmenim, ben asker olmak istiyorum." demişti. Kurs öğretmeni, Alican'ın bu isteğini geri çevirmeyerek ilgili kurumlarla görüşmeler yaparak Alican'ın askerlik hayalini gerçekleştirmeye yardımcı oldu.

 

Alican, askerlik kıyafeti giyme fırsatını elde ettiğinde büyük bir mutluluk yaşadı. Onun yüzünden okunan sevinç ve heyecan, törene katılan herkesi etkiledi. Alican'ın ailesi, yakın dostları ve sevdikleri de onun bu anlamlı gününde yanında olmanın haklı gururunu ve sevincini taşıdı.

 

Alican için düzenlenen asker töreninin ardından asker düğünü de gerçekleştirildi. Alican'ın mutluluğu gözlerinden okunurken, etrafındaki insanlar da bu özel günün tadını çıkardı. Sevdikleri ve yakınları, Alican'ın askerlik hayalini gerçekleştirmesine tanıklık etmekten büyük bir mutluluk duydu.

 

 

Alican Avcı'nın askerlik hayalini gerçekleştiren Halk Eğitim Merkezi kurs öğretmeni Serpil Topakdemir'e minnettarlığını belirten Alican ve ailesi, bu anlamlı günü hiç unutmayacaklarını dile getirdi.