Anahtar Kelimeler: ALPER DİNÇER BAYAN KUAFÖR SALONU AÇILDI

ALPER DİNÇER BAYAN KUAFÖR SALONU AÇILDI

ALPER DİNÇER BAYAN KUAFÖR SALONU AÇILDI

Kozanlılar için güzellik ve şıklığın yeni adresi Alper Dinçer Bayan Kuaför Salonu, görkemli bir açılış töreniyle kapılarını açtı.

İşletmeciliğini Alper Dinçer'in üstlendiği bu modern salon, Andıl Caddesi Tarım Kredi Kooperatifi Marketi'nin karşısında, çağın gerekliliklerine uygun bir tasarım ile donatılmış.

 

Açılışa, Kozan Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Sönmez ve Ruhi Gül, Kozan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zahide Azgın, Kozan Kızılay Şube Başkanı Oğuz Cengiz, Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Atalay Özer gibi önemli isimler katıldı. Ayrıca çok sayıda davetli de açılışta yerini aldı.

 

Açılış öncesinde yapılan konuşmalarda, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zahide Azgın, Alper Dinçer’e yeni iş yerinde hayırlı işler ve bol kazançlar diledi. Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sönmez ise iş yerinin Kozan'a ve Kozanlılara hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

 

Kurdele kesimi töreniyle resmi açılışı gerçekleştirilen Alper Dinçer Bayan Kuaför Salonu'nda, Alper Dinçer misafirlerine salonun sunduğu hizmetleri anlattı. Çağın gerekliliklerine uygun bir şekilde tasarlanmış olan salon, en son model cihazlarla donatılmış ve bayanlara aradıkları her şeyi sunmayı hedefliyor.

 

Ayrıca, 10 yıldır sektörde olan Alper Dinçer deneyimini ve uzmanlığını bu yeni mekanda en iyi şekilde kullanacağını belirtti. Kozanlılar artık Alper Dinçer Bayan Kuaför Salonu'nda güzellik ve şıklığın tadını çıkarabilirler.