Anahtar Kelimeler: Valit’ kaybettik

Aman Aman Valit’i kaybettik

Aman Aman Valit’i kaybettik

Herkes tarafından “Aman Aman Valit” olarak bilinen, herkes tarafından sevilen, hiç kimseye zararı olmayan Kozan’ın değerlerinden biri olan Velid Gülerşen hayatını kaybetti.

Geçmiş yıllarda Kozanspor’a verdiği destekle herkesin gönlünde taht kuran Velid Gülerşen bugün sabah saat 10.00’da sularında tek başına yaşadığı evin bahçesinde hayatını kaybetmiş olarak bulundu.

Aman Aman Valit, hayatını kaybetmeden yaklaşık yarım saat önce bahçesinde bulunan ağaçlar Kozan Belediyesi ekiplerince budaması gerçekleştirilmiş, burada bulunan mahalle muhtarı ve ekiplerle de sohbet etmişti. Ekipler temizlik işlemlerini tamamladıktan sonra Velit Gülerşen’in bahçesinden ayrıldılar. Ne olduysa o esnadan sonra oldu. Velit Gülerşen, kendi bahçesinde yürürken dengesini kaybederek yere düştü. Olaydan kısa süre sonra komşuları Gülerşen’in yerde yattığını gördü. Hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Aman Aman Valit’in hayatını kaybettiğini belirledi.

65 yaşında olan Velid Gülersen Taş Mahallesi Varan Sokak üzerinde eski bir evde tek başına yaşıyordu. Acı haberi alan kız kardeşi hemen olay yerine geldi. Gözyaşlarına hakim olamadı. Sinir krizleri geçirdi.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı gerekli incelemeleri tamamladıktan sonra Gülerşen’in cenazesi Kozan Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Renkli bir kişiliğe sahip olan Aman Aman Valit, herkesi güldürürdü. Sevindiği zaman “Allah” diye bağırırdı. Yaşlılığından dolayı bazı rahatsızlıkları bulunuyordu. Zaman zaman tek başına hastaneye giderek tedavi oluyordu. Hiç evlenmediği öne sürülen Aman Aman Velit’in hayatı da bu şekilde sona erdi.

Kozan'ın yaşayan değerlerine sahip çıkmalıyız. Değerler kaybedildikten sonra istenildiği kadar sahip çıkılmaya çalışılsın hiçbir anlam ifade etmiyor.

65 yaşında hayatını kaybeden Aman Aman Valit abimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, tüm sevenlerine ve Kozan halkına başsağlığı diliyoruz.