Arslanköylü; Gazeteciler Bizlerin Eli Kolu Kulağıdır”

Arslanköylü; Gazeteciler Bizlerin Eli Kolu Kulağıdır”

Kozanlı basın mensupları Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü’yü makamında ziyaret etti.

Basın mensuplarını makamında kabul eden Kozan Kaymakamı Arslanköylü basın mensupları ile ilçe ,bölge, ülke gündemi ile alakalı olarak bir süre karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

 Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Arslanköylü basın mensuplarının önemine değinerek, gazeteciler yaşadıkları şehrin ekonomik, sosyal ve sanatsal hayatta katkı sağlayan en büyük etken olduklarına dikkat çekti.

Arslanköylü; basın mensuplarımız bizlerin kolu eli soluğudurlar. Yaşadığımız şehirde bölgemizde ve ülkemizde yaşanan olayları bizlere aktaran bu anlamda kamuoyunu, doğru aydınlatan dezerformasyondan uzak toplumun ortak dilini kullanan bilen, gazetecilerimiz bizler için çok önemli bir yere  sahiplerdir. Ekonomik kazanç ve beklentileri 2. Sırada bırakan bu mesleği zor şartlarda yerine getiren yerel basın mensupları arkadaşlarımızı bir kat daha fazladan tebrik etmek gerekir.  Bugün bizleri ziyaret eden değerli gazeteci dostlarımıza teşekkür ediyorum. Kendileri ile gayet olumlu bir sohbet gerçekleştirdik.” Dedi.

Gazetecilerin , Kaymakam Arslanköylü ile gerçekleştirdikleri  sohbettin ardından ziyaret sona erdi.

Ziyarette Erciyes Medya sahibi Hüseyin Erciyes, Sırelif Gazetesi sahibi Ertan Şahin, Anadolu Ajansı ve Sancak Gazetesi Temsilcisi Fatih Azgın ve DHA Kozan Muhabiri Ali Gökdal katıldılar.