Anahtar Kelimeler: Asena Atakan muhteşem düğünle evlendi

Asena ile Atakan muhteşem bir düğünle evlendi

Asena ile Atakan muhteşem bir düğünle evlendi

Kozan ve Kadirli bölgesinin önde gelen iş adamlarndan Alican Yüksel'in kızı Asena'nın düğün töreni görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.

Kadirli'de Yüksel Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün; siyasetten iş dünyasına, bürokratından esnafına çok sayıda davetliyi bir araya getirdi. İşadamı Alican Yüksel ve Birsen Yüksel çiftinin güzel kızı Asena ile yine bölgenin tanınmış ailelerinden Kederoğlu ailesinden İrfan ve Ayşe Kederoğlu çiftinin yakışıklı evladı Atakan Kederoğlu düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Çiftin mutlulukları gözlerine yansırken Alican Yüksel, Kadirli Ticaret Odası Başkanı Metehan Yüksel ve Kederoğlu ailesi davetlilerle yakından ilgilendiler. Çiftin mutluluklarına ortak olan davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendiler. Çift bir ömür boyu sürdürecekleri hayat için “Evet “derken, nikah şahitliklerini ise; Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Ak Parti 25 Ve 26. Dönem Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, MHP Genel Başkan Başdanışmanı önceki dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP 25 Ve 26. Dönem Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, eski bakanlardan Ahmet Şanal, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, 25. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Hulusi Güven, Halfeti Kaymakamı Selami Korkutata, Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Çorum Vali Yardımcısı Tamer Orhan ve İşadamı Cahit Öztok yaptılar.

Nikah cüzdanını Mevlüt Karakaya’dan  alan Asena ve Atakan çifti düğüne katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Alican Yüksel; “Kızımın düğün törenine katılarak bizleri onure eden, düğüne gelemeyip telefonla arayan ve çiçek gönderen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadığınız için gerçekten çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, Asena ve Atakan çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.