Anahtar Kelimeler: Asker selamıyla moral verdiler

Asker selamıyla moral verdiler

Asker selamıyla moral verdiler

Minik öğrenciler, minik kalplerinden geçen duyguları mektuplara dökerek, Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan askerlerimize gönderdiler.

 

 

Kozan Cumhuriyet İlkokulu 3/B ve 4/B sınıfı öğrencileri, Barış Pınar'ı Harekatı'nda görev alan asker abilerine Kozan'dan mektup gönderdiler. Kalplerinden geçen duygu ve düşünceleri mektuplara yazan minik öğrenciler, askerlerimize selam göndererek başarılarının daim olmasını istediler.

Okuldan çıkarak ellerinde Türk bayrakları ile birlikte önce mektupları göndermek için postaneye gelen öğrenciler, mektupları gönderdikten sonra yine ellerinde Türk bayraklarıyla İlçe Jandarma Komutanlığı’na kadar yürüyüş gerçekleştirdiler. “En büyük asker bizim asker” sloganları atarak İlçe Jandarma Komutanlığı’na kadar yürüyen öğrencileri, İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık kapıda karşıladı. Öğrenciler, hep birlikte “Bayrak” şiirini okuyarak, İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık ve görevli askerlerle birlikte, bütün askerlere asker selamı gönderdiler.

Öğrenciler İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık’a merak ettikleri soruları da sordular.

Sınıf öğretmenleri Süreyya Ünüvar, Hatice Öztürk ve Veli Temsilcisi Hayriye Aşan ile birlikte etkinliği gerçekleştiren öğrenciler, daha sonra ellerinde Türk bayrakları ile birlikte yeniden okullarına döndüler.