Anahtar Kelimeler: START VERDİ

ATLI, START VERDİ

ATLI, START VERDİ

Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayı Mustafa Atlı, basın mensupları ile bir araya gelerek tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda, Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Polat Kaya ve MHP Kozan İlçe Başkanı Şerif Köşeli’de yar aldı.

1974 yılında Adana'nın Feke ilçesinde doğan Mustafa Atlı, ilk orta tahsilini Kozan'da tamamladıktan sonra İzmir 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde üniversite eğitimini tamamladı. İş hayatına 1999 yılında Halkbankası'nda Servis Görevlisi olarak başlayan Atlı, kariyerinde Müfettiş, Bölüm Müdürü, Şube Yöneticisi ve Bölge Koordinatörü gibi önemli pozisyonlarda görev yaptı.

Evli ve iki çocuk babası olan Mustafa Atlı, ailesiyle birlikte Kozan'da tarım ürünleri yetiştiriciliği ve satışı konusunda faaliyet gösteren bir firmada bulunan sevk ve idare sorumluluğunu eşine bırakmış. Atlı'nın çocuklarından Mariye Sultan Atlı, Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü mezunu olarak İstanbul'da özel bir firmada çalışmakta, diğer çocuğu Abdullah Kağan Atlı ise Adana'da Fen Lisesi 11. sınıf öğrencisi.

Mustafa Atlı, bankacılık kariyerinin yanı sıra Kozan Spor Kulübü yönetim kurulu üyeliği, Toroslar Federasyonu kurucu yönetim kurulu üyeliği gibi önemli görevler üstlenmiş ve halen Adana Ticaret Odası'nda Meclis üyeliği ve sektör başkanlığı yapmakta.

Profesyonel yaşamının dışında, aileyle çiftlik işleriyle uğraşan Atlı, doğa yürüyüşleri ve İngiliz atı yetiştiriciliği gibi hobileriyle de dikkat çekiyor. Lise yıllarında Kozan Ülkü Ocakları'nda aldığı teşkilat terbiyesiyle üniversite yıllarında Buca Ülkü Ocakları'nın kurucuları arasında yer alan Atlı, 2019 Mahalli İdareler Seçiminde Kozan'da Cumhur İttifakı projelerinin oluşumu ve tanıtımı dahil birçok görevi üstlenerek gönüllülük esasına dayalı olarak faaliyet gösterdi.

Mustafa Atlı, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Kozan Belediye Başkanlığını kazandıktan sonra yapacağı projeleri ve vizyonunu vatandaşlarla paylaşmak adına düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Kozan İlçe Başkanı Polat Kaya ve MHP Kozan İlçe Başkanı Şerif Köşeli ile birlikte birer konuşma gerçekleştirdi. Atlı, gelecek günlerde vatandaş buluşmaları, mahalle toplantıları ve mitinglerde detaylı olarak projelerini anlatacağını dile getirerek, Cumhur İttifakı'nın birlikte çalışarak belediyeyi kazanması için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.