AV. MURAT DEVECİOĞLU KAYINVALİDESİNİ KAYBETTİ

AV. MURAT DEVECİOĞLU KAYINVALİDESİNİ KAYBETTİ

Kozan´ ın sayılan ve sevilen simalarından olan, 1 Kasım Genel Seçimlerinde CHP Adana Milletvekili aday adayı olan Av. Murat Devecioğlu bir hafta içinde ikinci kara haberi alarak acısını arttırdı.

Geçtiğimiz hafta başlarında Murat Devecioğlu´ nun daha henüz bir yıllık evli ve 7 aylık hamile olan yeğeni geçirdiği rahatsızlık nedeni ile aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti. 7 aylık hamile olan 26 yaşındaki Suzan Akdal (Devecioğlu)´ nun bebeğinin ise 7 aylık olmasına nazaran gerçekleştirilen ameliyatla alınarak dünyaya getirildiği bilgini edindik. Bebeğin sağlık durumun gayet iyi olduğu belirtilirken genç bayan ölmeden önce eşine bebeğinin ismini babasının adını kurmasını istemiş olduğu öğrenildi.

Daha haftasına varmadan Devecioğlu ailesine bir kara haber daha gelerek acılarına acı kattı. Av. Murat Devecioğlu´ nun eşinin annesi Lütfiye Taze aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tedavilere rağmen hayata tutunamayan Lütfiye Taze hayatını kaybetti. Acı haberin yakınlarına duyurulması halinde yakınları gözyaşlarına hâkim olamadı.

Merhume Lütfiye Taze´ nin cenazesi Pazar günü kılınan öğle namazına müteakip Kozan Aile Mezarlığına defnedildi. Kozan Ekspres Gazetesi olarak, Merhume Suzan Akdal ve Merhume Lütfiye Taze´ ye Cenabı-ı Allah´ tan rahmet dilerken, geride kalan sevenlerine ise baş sağlığı dileriz.