Anahtar Kelimeler: AVRUPA ŞAMPİYONU

AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

Milli sporcumuz Muhammet Akdeniz, Belarus'ta düzenlenen Avrupa İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası'nda altın madalya sahibi olarak Avrupa Şampiyonu oldu.

 

 

Kozanlı milli sporcumuz Muhammet Akdeniz, Grekoromen Milli Takımı ile Avrupa İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası'nda mücadele etti. milli Takım, Muhammed Akdeniz'in aldığı altın madalya ile birlikte 8 madalya aldı.

Türkiye İşitme Engelliler Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada; Belarus'un başkenti Misk’te düzenlenen şampiyonada ki, grekoromen stil müsabakaları tamamlandı. Milli sporculardan Muhammet Akdeniz altın, Mehmet Ali Yigit ise gümüş madalya sahibi oldu. 6 sporcu ise yapılan müsabakalarda bronz madalya aldı.

Milli sporcumuz, Kozan'ın gururu Muhammed Akdeniz'in Avrupa'da aldığı bu başarıda sosyal medyada en çok Konuşulanlar arasına girdi. Kozanlılar, sporu, güreşi sevenler sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaparak Avrupa Şampiyonu olan Muhammed Akdeniz'i tebrik ettiler.

Daha önce de birçok uluslararası başarıya imza atan Muhammed akdeniz'i Kozan Ekspres Gazetesi olarak tebrik ediyoruz. Türkiye'yi Avrupa'da temsil ettiği için Kozan Ekspres Gazetesi olarak Türkiye'yi temsil ederek Avrupa şampiyonu olan Muhammed Akdeniz'e başarılar diliyoruz