Anahtar Kelimeler: Para Kadro Kurduk

?Az Para İle İyi Kadro Kurduk?

?Az Para İle İyi Kadro Kurduk?

Kozan Belediyespor´un başarılı teknik adamı Mesut Demirovic ile Kozan Ekspres Gazetesi olarak, özel bir röportaj gerçekleştirdik. Mesut Demirovic Kozan Belediyespor´un 5 haftalık değerlendirmesini yaptı.

Kozan Belediyespor´un başarılı teknik adamı Mesut Demirovic ile Kozan Ekspres Gazetesi olarak, özel bir röportaj gerçekleştirdik. Mesut Demirovic Kozan Belediyespor´un 5 haftalık değerlendirmesini yaptı.

Demirovic; ?5 haftada 9 puan. Tire maçı çok ilginç geçti. Biz, oraya kesinlikle kazanmak için gittik. 87. dakikaya kadar belki de 5 sene içerisindeki en iyi maçımızı oynadık. Defansımızın hatasından dolayı gol yedik. Bir de penaltıdan gol yedik. Yenseydik lider oluyorduk. Berabere kalsaydık, bu hafta da Nevşehir Belediyespor´u yenseydik, yine puanımız 12-13 olacaktı? dedi.

Kozan Belediyespor´un başarılı teknik adamı Mesut Demirovic az parayla iyi bir kadro kurduklarını ifade ederek, ?Biz, sezon başında şampiyon olacağız demedik. Mütevazı bir parayla iyi bir takım kurduk. Bana göre ilk beşi zorlayacağız. Play-Off´u oynayacağız? dedi.

Az parayla iyi bir takımın kurulduğunu vurgulayan Mesut Demirovic, ?Play-Off oynayacak kalite bu takım da var. Eğer bir sıkıntı, aksilik olmazsa sezon sonunda bunu göreceğiz? dedi.

Yarın saat 14.30´da İsmet Atlı Şehir Stadyumu´nda oynanacak Nevşehir Belediyespor maçınıda değerlendiren Mesut Demirovic, ?Nevşehir Belediyespor lige yeni çıkmış bir takım. Onlarda yeni bir heyecan yaşıyor. Ben Nevşehir´de çalıştım. Çok ciddi bir takım ve çok ciddi bir taraftarları var. Nevşehir maçı çok zor bir maç olacak. Tabii ki biz maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Kazanmak için de her şeyi yapacağız? dedi.

Kozan Belediyespor takımının kalitesini öne çıkaran teknik adam Demirovic, kurulan kadronun sadece bu devre veya bu sezon için değil, takım ikinci lige çıksa da bu kadronun 2. ligde mücadele edebileceğini de belirtti. Takım yaş ortalamasının 23.7 olduğunu belirten Mesut Demirovic, ?İnşallah, şampiyon olur, 2. lige çıkarsak bu oyuncuların hepsi  o ligde oynayabilecek kabiliyette. Biz az parayla iyi bir takım kurduk? dedi.

Futbolda maddiyatın çok önemli olduğuna dikkat çeken Demirovic, 2 yıl önce yaşanan sorunların tekrar yaşanmamasını istedi. ?Futbolcuya prim verirsen, zamanında maaşını ödersen hiçbir sıkıntı olmaz. Benim şu anki tek korkum o. Çünkü, bu korkuları iki sene önce yaşadım. İki sene önce futbolcuların hepsi gidince ligde zor kaldık. İnşallah o sorunları bu sezon yaşamayız. Ciddi bir yönetimimiz var. Uğraşıyorlar ve çalışıyorlar?

Nazilli ve Tire 1922 maçında her iki takımı da perişan ettiklerini söyleyen Mesut Demirovic, ?Nazilli ve Tire 1922 bu ligin en iyi takımları. Biz onlarla oynadığımız maçlarda onları perişan ettik. Rakipten hiçbir zaman korkmamak lazım? dedi.

Şu anki mevcut kadronun kendisine umut ve ışık verdiğini belirten Mesut Demirovic, bir teknik adam olarak takımın kendisine umut verdiğini ve her şeyin üstesinden gelebileceğini belirtti.

Maçlara gelen seyirciden memnun olduğunu dile getiren Mesut Demirovic, ?Tabii ki daha fazla taraftar gelse bizim için daha iyi olur. Elbette, bizim alacağımız iyi sonuçlar taraftarı stadyuma çekecektir? dedi.

Kozan Belediyespor alt yapısında da yetenekli gençlerin olduğunu ifade eden Mesut Demirovic, ?12 ile 19 yaş arasında bütün kategorilerde bizim gençlerimiz mücadele ediyor. Önümüzdeki sezon altyapıdan üç dört tane gencimizi takımımıza ilave edersek, bu bizim için bir kar olacaktır? dedi.

5-6 senedir Kozan´da olduğunu belirten Demirovic, hep birlikte el ele vererek, Kozan Belediyespor´u en iyi yerlere getirmek için mücadele edilmesi gerektiğinin de altını çizdi.