Anahtar Kelimeler: BAYSAL' AĞLIBOĞAZ' MUHTEŞEM DESTEK!

BAYSAL'A AĞLIBOĞAZ'DAN MUHTEŞEM DESTEK!

BAYSAL

Yeniden Refah Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Harun Abdullah Baysal, Ağlıboğaz Mahallesi'nde düzenlediği mahalle toplantısında hemşerilerinden büyük ilgi gördü.

Yoğun katılımın adeta mitinge dönüştüğü toplantıda Başkan Adayı Baysal ve ekibi, Kozan'a kazandırmayı düşündükleri proje plan ve hedeflerini hemşerileriyle paylaştı.

Ağlıboğaz Mahallesi sakinleri, Harun Abdullah Baysal'ın samimi ve sıcak tavrından ve projelerinden oldukça etkilendiler. Toplantıda mahalle sakinleri, Kozan'ın mevcut durumuyla ilgili görüşlerini ve taleplerini de dile getirdiler.

Başkan Adayı Baysal, Kozan'ı yeniden kalkındırmak ve hemşerilerine daha güzel bir gelecek sunmak için büyük bir azimle çalıştıklarını söyledi. Baysal, "Kozan'ı hak ettiği yere taşımak için hep birlikte el ele vermemiz gerekiyor. Biz, Kozan'ın tüm mahallelerine eşit hizmet götürmeyi ve tüm hemşerilerimizin refahını artırmayı hedefliyoruz." dedi.

Harun Abdullah Baysal ve ekibi, Ağlıboğaz Mahallesi'ndeki toplantının ardından diğer mahallelerde de benzer toplantılar düzenlemeye devam edecekler.

Toplantıya katılan vatandaşlar, Harun Abdullah Baysal'ın projelerinden ve samimi tavrından çok memnun kaldıklarını ifade ettiler. Vatandaşlar, "Harun Abdullah Baysal'ın Kozan'a çok büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Kendisine ve ekibine sonsuz destek veriyoruz." dediler.