Anahtar Kelimeler: değil diyeceğiz”

“Ben değil, biz diyeceğiz”

“Ben değil, biz diyeceğiz”

Kozan Ticaret Borsası Başkan Adayı Turgay Bozkurt: "Bugüne kadar ekip olarak yaptığımız çalışmalarda büyük  başarılara imza attık. Değişimin şart olduğuna inanıyorum."

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Kozan Ticaret Borsası seçimleri için aday olan Kozan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Turgay Bozkurt ve ekibi seçim startını günler öncesinde vermişti. Bugüne kadar ekip olarak birçok çalışmaya imza attıklarını ifade eden Bozkurt, borsada değişimin şart olduğuna dikkat çekti.

Başkan Adayı Turgay Bozkurt, şahsi olarak değil yönetim kurulu adayı ile birlikte birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini söyledi. Her daim “ben” demeden “biz” demeyi kendine prensip edindiğini söyleyen Bozkurt, borsanın şu anki mevcut halinde kendilerinin de büyük katkılarının olduğunu dile getirdi. Şu an için borsada Meclis Başkanı olarak görev yaptığını ve birçok projede kendi imzasının da olduğunu kaydeden Turgay Bozkurt:  "Borsa yönetiminin işleyişi ile üyelerin menfaat ve çıkarları için büyük çaba gösteriyoruz. Bugüne kadar elde edilen tüm başarıların, sadece başkana mal edilmemesi gerekiyor. Nasıl bir başarısızlıkta ekibin başarısızlığı olarak lanse ediliyorsa, başarıda ekibin başarısıdır. Kozan Ticaret Borsası’nda bugüne kadar elde edilen başarıların tamamı meclis başkanından yönetim kurulu üyesine, yönetim kurulu üyesinden borsada çalışan tüm ekibin başarısıdır. Şunu tekrar belirtmek istiyorum. Yaptığımız bütün başarılı çalışmaların altında imzamız vardır. Bunlar yeterli mi? Tabii ki değil. Bizde “ben” diye bir duygu yok. “Biz” diye bir duygu var. Biz geleceğiz, daha iyi idare edeceğiz” ifadelerini kullandı.

2 dönemdir Kozan Ticaret Borsası’nda meclis başkanlığı yapan Turgay Bozkurt, yapılacak olan seçimde kendisinin ve hepsi birbirinden değerli arkadaşlarının Kozan Ticaret Borsası yönetimine talip olduklarını ve bütün üyelerden destek beklediklerini söyledi.