Anahtar Kelimeler: Beraberlik Daha

Bir Beraberlik Daha?

Bir Beraberlik Daha?

TFF 3´üncü Lig 1´inci Grup´ta mücadele eden Kozan Belediyespor Erbaa deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

TFF 3´üncü Lig 1´inci Grup´ta mücadele eden Kozan Belediyespor Erbaa deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

TFF 3´üncü Lig 1´inci Grup´ta mücadele eden temsilcimiz Pazar günü saat 13.30 da Erbaa ilçe Stadı´nda Erbaaspor´un konuğu oldu. Maçı hakem Batuhan Bayar yönetti.

Temsilcimiz Kozan Belediyespor sahaya; Yunus Emre Genç, İbrahim Sevinç, Sertaç Eren, Atakan Ekiz, Kadir Mert Örentepe, Ahmet Keleş, Tuncay Öndel, Savaş Yorulmaz, Yasin Hatipoğlu (dakika 87 Fikret Sevilgen), Volkan Can (dakika 65 Furkan Karabatak), Muzaffer Özcanlı (dakika 80 Fırat Kaplan) 11´i ile sahaya çıktı.

Konuk olduğumuz Erbaaspor ise sahaya; Nurullah Aslan, Hüseyin Yıldız, Berk Kal, Mehmet Demirözü, Rıdvan Gökçe, Oğuzhan Demirer (dakika 81 Ulaş Sarı), Serkan Doğan, Gökay Eser, Ahmet Mümin Papaker (dakika 62 Oğuzhan Baykal), Ziyaeddin Arda Gürel, Melek Yeğin (dakika 76 Furkan Çarkçı) 11´i ile sahaya çıktı.

Temsilcimiz Kozan Belediyespor geçtiğimiz hafta kendi evinde konuk ettiği Velimeşespor ile 1-1 berabere kalmıştı. Deplasmanda Erbaaspor ile oynadığı maçta da 90 dakika boyunca gol sesi çıkmadı. Temsilcimiz 90 dakikanın ardından sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

Kozan Belediyespor alınan bu sonuçla beraber 8. sırada 16 puanla yer alırken, liderle arasındaki puan farkı 9´a çıktı. Konuk olduğumuz Erbaaspor ise puanını 9´a çıkararak 15. sıradaki yerini aldı.

Kozan Belediyespor 18.11.2018 günü kendi evinde Şile Yıldızspor´u konuk edecek.