Bisikletle duvara çarpan çocuk yaralandı

Bisikletle duvara çarpan çocuk yaralandı

Kozan'da bisiklet ile gezen çocuk yokuştan aşağı doğru inerken hızını alamayarak bir evin duvarına çarparak durabildi. Yaralanan çocuk, 112 Acil Servis ambulansı ile Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı, hayati tehlik

 

 

Kaza, Taş Mahallesi Hümeyra Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Umut İşlek isimli çocuk yokustan aşağı doğru bisikleti ile seyir halindeyken hızını alamayarak bir evin duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan çocuğa çevredeki vatandaşlar ilk müdahaleyi yaptı. Annesi ve babası çocuklarının yaralı olduğunu görünce gözyaşlarına hakim olamadılar.

Sağlık ekipleri yaralı çocuğa olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Kolunda kırık ve vücudun bazı yerlerinde ezik bulunan çocuk ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Vatandaşlar, çocukların ara sokaklarda çok kontrolsüz bir şekilde bisiklet kullandıklarına dikkat çekerek, ailelerin bu konularda çocukları uyarmaları gerektiğinin altını çizdiler.