Anahtar Kelimeler: KIZLAR BAŞARIYA DOYMUYOR

BU KIZLAR BAŞARIYA DOYMUYOR

BU KIZLAR BAŞARIYA DOYMUYOR

BU KIZLAR BAŞARIYA DOYMUYOR

Balıkesir´de düzenlenen 2. Uluslararası Yasemin Adar Güreş Turnuvası´nda Kozan Belediyespor Bayan Güreş Takımı sporcuları yine ödüllerle döndüler.

Balıkesir Şehit Turgut Solak Spor Salonu´nda gerçekleştirilen ve açılış töreni ile başlayan 2. Uluslararası Yasemin Adar Güreş Turnuvası küçük minik kızlar ve büyük minik kızlar olmak üzere iki kategoride 11-12-13 ve 13-14-15 yaş grubundaki sporcular kıyasıya mücadele ettiler. Güneş turnuvasına yurt içinden ve yurt dışından onlarca kulüp ve yüzlerce sporcu katıldı. Balıkesir Valiliği himayesinde İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Yasemin Adar Güreş Turnuvası´nda Kozan Belediyespor Bayan Güreş Takımı sporcularından Haticenur Sarı 58 kilogramda şampiyon oldu. Yine Kozan Belediyespor Bayan Güreş Takımı sporcularından Tülin Öztürk 66-75 kilogram ikincisi, Rabia Ercan 50 kilogram ikincisi oldu. Turnuvanın en centilmen sporcusu ise yine Kozan Belediyespor Bayan Güreş Takımı sporcularından 54 kilogramda Merve Gül Sönmez seçildi.

2018 yılında ve 2019 yılında birçok başarıya imza atan bu bayanlar başarılarına başarı katarakt emin adımlarla ilerlemeye devam ediyorlar. Kozan Belediyespor Bayan Güreş Takımı Antrenörü Tuğba Yılmaz öncülüğünde çalışan çocuklar, önümüzdeki süreçte de birçok turnuvaya katılmak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyorlar.

Geçtiğimiz yıl ve bu yıl içerisinde aldıkları Türkiye dereceleri ile isimlerinden sıkça söz ettiren Güreş Hocası Tuğba Yılmaz:

?Sporcularımızla birlikte Kozan´ımızı, Adana´mızı ve Türkiye´mizi en iyi şekilde temsil etmek için gece gündüz çalışarak mücadelemize devam ediyoruz. Balıkesir´de düzenlenen turnuvada yine Türkiye şampiyonluğunu Türkiye ikinciliğini ve centilmen sporcu ödüllerini aldık. Bu aldığımız ödüller bizlere daha çok çalışmaya zorluyor. Bu süreçlerde bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Kozan Kaymakam´ımız Sayın Şafak Gürçam´a, Kozan Belediye Başkanı´mız Sayın Musa Öztürk´e, Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Faruk Sönmez´e, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü´müz Sayın Kürşat Gültekin´e, Kozan Halk Eğitimi Müdürü´müz Sayın Bünyamin Akbulut´a, okul müdürlerimize, Kozan Belediyespor Kulübü yöneticilerine ve idarecilerine, ismini sayamadığım bütün yetkililere ve kurumlara, tüm Kozanlılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz Kozan´da şunu gösterdik ki, sporcuların arkasında halk ve yönetim olduğu sürece hiçbir başarı imkansız olmayacaktır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sporcularımıza destek olunmasını temenni ediyorum. Kozan´ı Türkiye´nin ve dünyanın her yerinde temsil etmek için mücadele etmeye devam edeceğiz? şeklinde konuştu.

Balıkesir´de düzenlenen 2. Uluslararası Yasemin Adar Güreş Turnuvası´nda dereceye giren Kozanlı sporculara madalyaları ve kupaları verilirken, çeşitli hediyeler de sporculara takdim edildi. Derece yapan sporcular bursa bağlanacaklar.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak başarı üzerine başarı yapan Kozan Belediyespor Bayan Güreş Takımı Hocası Tuğba Yılmaz´ı ve tüm sporcularını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

/resimler/2019-3/26/1126267571968.jpg/resimler/2019-3/26/1126406478357.jpg/resimler/2019-3/26/1126561166156.jpg/resimler/2019-3/26/1127322885711.jpg