Anahtar Kelimeler: kızlar başarıya doymuyor

Bu kızlar başarıya doymuyor

Bu kızlar başarıya doymuyor

Yıl içerisinde aldıkları üst üste başarılar ile bayan güreş dalını ön plana çıkaran Bayan Güreş Takımı sporcularının minik güreşçileri de ödüllerle Kozan´a döndüler.

2018-2019 sezonunda aldıkları birçok başarı ile isimlerinden sıkça söz ettiren Bayan Güreş Takımı minik sporcularıda Bursa´da yapılan şampiyonada derecelerle Kozan´a döndüler.

24-26 Mayıs tarihlerinde Bursa Mudanya´da yapılan 31 kulüp 278 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen 13-15 Yaş Küçük Yıldızlar Bayan Güreş Türkiye Şampiyonası´nda, Bayan Güreş Takımı sporcularından 58 kilogram da Hatice Nur Sarı Türkiye üçüncüsü, 68 kilogram Tülin Öztürk Türkiye beşincisi oldu.

Bayan Güreş Takımı Antrenörü Tuğba Yılmaz öncülüğünde çalışan güreşçiler, gecelerini gündüzlerine katarak Kozan´ın, Adana´nın tanıtımında büyük katkı sağlıyorlar. Antrenör Tuğba Yılmaz, ?24-26 Mayıs tarihlerinde Bursa Mudanya´da yapılan 13-15 yaş Küçük Yıldızlar Bayan Güreş Türkiye Şampiyonası´nda Hatice Nur Sarı ve Tülin Öztürk derece yapmışlardır. Kozan´ımıza ve Adana´mıza hayırlı olsun. Maddi manevi tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun? ifadelerini kullandı.

Bursa Mudanya´da düzenlenen Türkiye Şampiyonası´nda 3. olan Hatice Nur Sarı aldığı bu başarı ile ayrıca milli takım kampına katılmaya da hak kazandı.

/resimler/2019-5/28/1407231590660.jpg