Anahtar Kelimeler: ürünler mutlaka tanıtılmalı

Bu ürünler mutlaka tanıtılmalı

Bu ürünler mutlaka tanıtılmalı

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam kendi imkanları ile ahşap üzerine çeşitli hediyelik eşyalar yapan Mustafa Yıldız'ı ziyaret ederek yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kozan'a bağlı Yeniköy (Cerit) Mahallesi'nde yaşayan Mustafa Yıldız çocukluğundan bu yana ahşap üzerine çalışmalar yapıyor. Yaptığı bu çalışmalar ile adını duyurmaya çalışan ahşap ustası Mustafa Yıldız'ı Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam atölyesinde ziyaret etti. Kaymakam Şafak Gürçam, Yıldız'ın yaptığı çalışmaları görünce gözlerine inanamadı. El emeği göz nuru ürünlerin mutlak suretle öncelikle Kozan'a daha sonra da Adana ve sosyal medya aracılığı ile tüm Türkiye'ye duyurulması gerektiğini vurguladı. Mustafa Yıldız'ın yapmış olduğu ürünlerin aynısını internette arayan insanlar olduğuna dikkat çeken Kaymakam Şafak Gürçam ilçe Kaymakamı olarak Mustafa Yıldız’a gerekli destekleri vereceklerini ifade etti.

Gürçam, Kozan belediyesi ve Kent Konseyi ile de görüşüp Mustafa Yıldız'ın üretmiş olduğu ürünlerin pazarlanması konusunda destek olunması gerektiğini vurguladı. Kendi atölyesini ziyaret ederek bilgi alan Kozan Kaymakamının gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren ahşap ustası Mustafa Yıldız, kendisine destek olunması halinde çok güzel çalışmalara imza atabileceğini söyledi.