Anahtar Kelimeler: BÜYÜK DESTANIN . KUTLANDI

BÜYÜK DESTANIN 107. YILI KUTLANDI

BÜYÜK DESTANIN 107. YILI KUTLANDI

Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü nedeniyle Kozan'da bir dizi etkinlik düzenlendi.

Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü nedeniyle Kozan Sosyal Hizmet Merkezi bahçesine yaptırılan Şehitlik Köşesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Her yıl Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleştirilen çelenk koyma töreni de Sosyal Hizmet Merkezi bahçesinde bulunan Şehitlik Köşesi’nde gerçekleştirildi.

Düzenlenen programa; Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Kozan Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Fırat, kurum müdürleri, daire amirleri, siyasi parti başkanları ve temsilcileri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve şehit yakınları katıldı.

Sosyal Hizmet Merkezi bahçesinde ilk olarak, şehitlerimiz için yapılan Şehitlik Köşesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılıştan sonra çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Günün önemini belirten konuşmalar Kozan Şehit Aileleri Malulleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Topçu ve Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Asteğmen Burak Doğan tarafından yapıldı.

Buradaki programın ardından protokol ve beraberindekiler Kozan askeri ve polis şehitliklerini ziyaret ettiler. Şehitlerimizin mezarlarına kırmızı karanfiller bırakılarak, dua edildi.