Büyükşehir Belediyesi zabıtalarından Başkan Sözlü´ye ziyaret

Büyükşehir Belediyesi zabıtalarından Başkan Sözlü´ye ziyaret

Adana Büyükşehir Belediyesi zabıtaları, Zabıta Haftası dolayısıyla Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´yü makamında ziyaret etti. Zabıta üniforması giymiş çocuklar ise ziyaretin sürpriz konuğuydu.

K.Ekspres- Adana Büyükşehir Belediyesi zabıtaları, Zabıta Haftası dolayısıyla Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´yü makamında ziyaret etti. Zabıta üniforması giymiş çocuklar ise ziyaretin sürpriz konuğuydu.

?ZABITALARIMIZ HEP FEDAKARLIKLA HİZMET ETMEKTEDİR?
Adana Büyükşehir Belediyesi zabıtaları Zabıta Haftası dolayısıyla Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´yü ziyaret etti. Ziyaret esnasında Büyükşehir Belediyesi zabıtalarının 192´nci zabıta haftasını kutlayan Başkan Sözlü, ?7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan zabıtalarımız, kentsel değişim ve planlamalarımızın uygulanmasında hep en önde fedakarca hizmet etmektedir" dedi.
MİNİK ZABITALARDAN BAŞKAN SÖZLÜ´YE ÇİÇEK VE PLAKET TAKDİMİ
Kendisine çiçek ve plaket takdim eden zabıta üniforması giymiş miniklerle tek tek tokalaşan Başkan Sözlü, vatandaşların memnuniyeti noktasında zabıtaların önemli görevler üstlendiğini  vurguladı. Başkan Sözlü, ?Yaptığı denetim ve uygulamalarla vatandaşlarımıza güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan zabıta birimimiz, kentsel değişim ve planlamalarımızın uygulanmasında hep en önde fedakarca hizmet etmektedir. Görevleri gereği bazen hak etmedikleri tepkilerle de karşılaşan zabıta arkadaşlarımın haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Haber: Adana Büyük şehir Belediyesi