Anahtar Kelimeler: Canan Yücel’ anlamlı hediye

Canan Yücel’e anlamlı hediye

Canan Yücel’e anlamlı hediye

Kozan Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Sümmani Göztaş “VATAN SİZE MİNTERTAR” yazı dizisini hazırlayan Canan Yücel’e ‘Tevhid’ yazılı  Türk bayrağı hediye etti.

Kozan Ekspres Gazetesi’nin başarılı muhabirlerinden Canan Yücel'in hazarlayıp sunduğu “Vatan Size Minnettar” yazı dizisine istinaden Kozan Şehit Aileleri  ve Gazileri Derneği Başkanı Sümmani Göztaş ve yönetim kurulu üyeleri Canan Yücel'i Kozan Ekspres Gazetesi’nde ziyaret ederek yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler. Sümmani Göztaş, yapılan bu anlamlı çalışmalardan dolayı minnettar olduklarını belirterek, şehit ve gazi aileleri olarak her daim yanlarında olacaklarını ifade etti.

Yaklaşık 35 şehit ailesi ile görüşme yaptığını ve her birinde birbirinden farklı hikayeler duyduğunu ifade eden Canan Yücel; " Dernek başkanımız Sayın Sümmani Göztaş'a göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Projeye başladığımızda bu kadar anlamlı olacağını düşünmemiştim. Her şehit ailesini ziyaret ettiğimde farklı duygulara büründüm. Çünkü, her birinde farklı hikayeler var. Vatan onlara gerçekten de minnettar. Anlamlı hediyelerinden dolayı da Kozan Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Sümmani Göztaş nezdinde bütün yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Sümmani Göztaş; "Hem Şehitlik mertebesi hem de gazilik gerçekten önemli yere sahip. Bizleri böyle anlamlı konularda yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Derneğimiz olarak, Kozan'a farklı hizmetler yapmayı da planlıyoruz. Fen Lisesi içerisinde bulunan Şehitlik Anıtı’nın yanında Kozan'daki 38 tane gazimizin isminin ve fotoğraflarının bulunduğu bir anıtı da Kozan’ımıza kazandırmak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Dernek binamız içerisinde de iyileştirme çalışmaları yapacağız. Bununla ilgili de çeşitli projelerimiz bulunuyor. Okullarımızda çocuklara askerliği aşılamak, onları çeşitli meslek dallarına yönlendirebilmek adına seminerler vereceğiz. Bu çalışmalarla birlikte Canan Hanım'ın da bizleri yalnız bırakmaması gerçekten yerinde oldu. Kendisini tekrar tekrar bütün şehit ve gazi aileleri adına tebrik ediyorum ve başarılarının devamını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.