Anahtar Kelimeler: ÇETİN TARIM HİZMETE GİRDİ

ÇETİN TARIM HİZMETE GİRDİ

ÇETİN TARIM HİZMETE GİRDİ

Narenciye zengini olan ilçemiz Kozan´ da Çetin Tarım hizmeti girdi.

İlçenin büyük bir bölümünün narenciye üretimi ve bir çok vatandaşın kendi sebze ve meyvesini yetiştirdiği doğal zenginlikleriyle bilinen ilçemizde ziraat sektöründe bir yeni adım daha atıldı, Çetin Tarım açıldı. Kozan Üstün Sokak üzerinde bulunan Çetin Tarım her türlü zirai müdahale için iş yerlerini açarak Kozan halkına hizmet için hazır olduklarını belirttiler.

Konuyla ilgili olarak işletme sahibi Ziraat Mühendisi Nejdet Furkan Çetin; ? Yıllardan bu yana ziraat sektöründe uğraştığımız için bu işinde eğitimi aldım. İşimi ve mesleğimi severek yapıyorum. Bitkilerle uğraşmak onlara çözüm bulmak beni mutlu ediyor. Kozan´ ımızda da zirai alan oldukça geniş olması münasebetiyle bu işe gönül koydum. Çocukluğumuz dahi zirai alanlarda geçti. Kozan´ da da zirai bir takım sorunlar ve sıkıntılar olduğunda müdahale etmek benim için bir zevktir. Biz Kozan ve Kozan halkı için buradayız. Her türlü sıkıntılarda ve her hangi bir destek konusunda kapımız herkese açıktır. Allah bizleri mahcup etmez inşallah? dedi.

Bizde Kozan Ekspres Gazetesi olarak işletmeciliğini Ziraat Mühendisi Nejdet Furkan Çetin´ in yaptığı Çetin Tarım´ a hayırlı uğurlu olsun diyoruz.