Anahtar Kelimeler: Çevikalp Tarım Bakanı’ ziyaret

Çevikalp ve Kurt’tan Tarım Bakanı’na ziyaret

Çevikalp ve Kurt’tan Tarım Bakanı’na ziyaret

‘Kozan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Çevikalp ve yönetim kurulu üyesi Bilal Kurt, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’yi ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Tarım ve Orman Bakanlığı’na getirilen eski Adana milletvekili Vahit Kirişçi’yi, Kozan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Çevikalp ve yönetim kurulu üyesi Bilal Kurt ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Kirişçi, başkanların gerçekleştirdiği nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kozan'ın ve Adana'nın tarımda en iyi noktalara gelmesi için mücadele edeceklerini ifade etti.

Bakan Vahit Kirişçi, Çevikalp ve Kurt ile yaptığı görüşmede ilerleyen süreçte Kozan Ticaret Borsası yönetiminin kendilerini ziyaret etmesini, gerçekleştirilecek Ziyaretin ardından Kozan'da yapılması gerekenler hakkında bilgi alışverişinde bulunarak Kozan'ın gelişmesine katkı koymaya hazır olduğunu ifade etti.

Çevikalp ve Kurt Bakan Kirişçi ile daha öncesinden de tanıştıklarını ifade ederek, önümüzdeki süreçte Kozan ve çevresi için önemli projelere imza atacaklarını ifade ettiler.

Bakanlığa yeni atanan Vahit Kirişçi’nin kendilerini hoş bir şekilde karşıladığını ifade eden Kozan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Çevikalp; "Yönetim kurulu üyemiz Sayın Bilal Kurt ile birlikte Adanalı hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakanı Sayın Vahit Kirişçi’yi makamında ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz ziyarette, oda olarak yaptığımız çalışmaları bakanımıza aktardık. Kendisi bizlere yapacağımız her türlü iyi projede yanımızda olacağını ifade etti. Kendisine bizi misafir ettiği için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.