Anahtar Kelimeler: DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANIYOR

CHP´DE ?´DEMOKRASİ ŞÖLENİ´´ YAŞANIYOR

CHP´DE ?´DEMOKRASİ ŞÖLENİ´´ YAŞANIYOR

Aralık Ayı sonun da yapılması planlanan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı seçimi öncesinde CHP´li üyeler başkanı belirleyecek delegeler için sandığa gittiler.

 K.Ekspres-Cumhuriyet Halk Partisi olağan kongresi Aralık ayı sonuna doğru yapılması planlanıyor CHP İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu´nun daha önce yaptığı açıklamalarda ?´Biz Kozan da demokrasi şöleni yaşatacağız? demişti. Buradan yola çıkan CHP Kozan merkezde, mahallelerinde sandık koydu. CHP li üyeler yapılacak kongrede ilçe başkanını seçecek olan 229 delegeyi seçmek için sandığa gitti. Üyeler delegeleri, delegeler başkanı seçecek. CHP İlçe Başkanı Erkan Karaoglu yaptığı açıklamada ?Biz Kozan da CHP liler olarak parti için, demokrasiyi sağlamak için mahallelerimize sandıklar koyduk. 

/resimler/2017-9/27/1904043544497.jpg

Daha önce de söylemiştim biz Kozan da demokrasi şöleni yaşatacagız ve şuan gördüğünüz üzere demokrasi şöleni yaşıyoruz. Kozan merkez mahallelerine sandık koyarak delegelerimizi belirliyoruz. Delege seçimleri 15 Ekim de son bulacak Aralık ayı sonuna dogru da ilçe kongremizi gerçekleştirmeyi düşünüyoruz? dedi. Oy veren üyeler ise işte CHP nin farkı bu biz CHP liler öncelikle kendi partimiz içinde adaleti ve demokrasiyi sağlıyoruz ve bu adaletin ve demokrasinin ülke genelinde olmasınıda istiyoruz dediler. Delege seçimleri için ilk sandık Cumhuriyet Mahallesinde kuruldu.

Haber:Cumali Erdemli