Bare
26.05.2018 20:01:50

CHP´NİN LİSTESİNDE DEĞİŞİKLİK OLDU

CHP´NİN LİSTESİNDE DEĞİŞİKLİK OLDU

24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için CHP´nin yayınlanan aday listesi değiştirildi. Listeden bazı isimler çıkartıldı, yerine başka isimler getirildi. Getirilen listede Kozanlı iş adamı Seyhan Belediye Başkan Yardım

24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için CHP´nin yayınlanan aday listesi değiştirildi. Listeden bazı isimler çıkartıldı, yerine başka isimler getirildi. Getirilen listede Kozanlı iş adamı Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Karaoğlu´da yer alıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi´nin kesinleşen listesi ise şu şekilde; 1. Ayhan Barut, 2. Orhan Sümer, 3. Müzeyyen Şevkin, 4. Burhanettin Bulut, 5. Rıza Mete, 6. Oya Tekin, 7. Osman Berke Duvan, 8. Ertan Karaoğlu, 9. Mustafa Kemal Özkan, 10. Bülent Öğrü, 11. Bülent Maraklı, 12. Berfu Salıcı Yakıt, 13. Sıdıka Halıcıoğlu, 14. Onur Akpınar ve 15. Özgür Ulaş Ilgın.

Böylelikle Cumhuriyet Halk Partisi´nden Kozanlı iki isim Cumhuriyet Halk Partisi´nin 27. dönem milletvekilliği seçimleri için Adana listesinde yer almış oldu. Mustafa Kemal Özkan ve Ertan Karaoğlu.