Anahtar Kelimeler: Coşkun ailesinin

Coşkun ailesinin acı günü

Coşkun ailesinin acı günü

Pazartesi günü saat 13.24'te yaşanan 7.6'lık deprem esnasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Birsen Coşkun Hacıbeyli Mahallesi Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Hacılar Mahallesi Muhtarı Memiş Coşkun'un eşi Milliyetçi Hareket Partili Kozan Belediye Meclis Üyesi, Aras Kargo Kozan Şubesi Sahibi Gölhan Coşkun'un annesi Birsen Coşkun Pazartesi günü saat 13.24'te merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem esnasında fenalaşarak kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybetti. İki erkek, bir kız olmak üzere toplam 3 çocuk annesi Birsen Coşkun için Hacılar Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine ailenin yakın akrabaları, dostları, arkadaşları ve siyasi partilerin ilçe başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Birsen Coşkun gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Birsen Coşkun'un daha öncesinden herhangi bir kalp ile ilgili olarak rahatsızlığının bulunmadığı ani korkudan dolayı kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, merhume Birsen Coşkun'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.