Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı

Cumhuriyetin ilan edilişinin 96. yıl dönümü nedeniyle Kozan Hükümet Konağı bahçesinde çelenk koyma töreni gerçekleştirildi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ilan edilen cumhuriyetin 96. yıl dönümü nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Kozan'da da bir dizi kutlama programı gerçekleştiriliyor. 29 Ekim kutlamalarına, Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni ile başlandı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Belediye Başkanı Kazım Özgan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yeşil, protokol mensupları, STK ve siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilen çelenk koyma töreni saat 13.00’da başladı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve Belediye Başkanı Kazım Özgan Atatürk Anıtı'na çelenk koyarak şükranlarını arz ettiler.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına bu akşam saat 19.00’da Göçyolu Keyfi Cafe önünden başlanacak olan Fener Alayı ile devam edilecek. Kutlamalar yarın sabah saat 09.30’da Kaymakam Şafak Gürçam’ın tebrikleri kabulü ve saat 10.00’da İsmet Atlı Şehir Stadyumu’nda öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilecek Cumhuriyet Bayramı töreni ile devam edecek.