Anahtar Kelimeler: Dağlı Akışına Bıraktım

Dağlı; Akışına Bıraktım

Dağlı; Akışına Bıraktım

TÜMSİAT Eski İlçe Başkanı, aynı zamanda ilçenin tanınmış esnaflarından Ahmet Fatin Dağlı gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

K.Ekspres- TÜMSİAT Eski İlçe Başkanı, aynı zamanda ilçenin tanınmış esnaflarından Ahmet Fatin Dağlı gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Uzun zamandan buyana AK Parti İlçe Başkanlığı ile adı sıkça anılan Dağlı, ziyaret esnasında çeşitli açıklamalarda bulunarak, kamuoyunda konuşulan birkaç konu başlığına açıklık getirdi.

Gazetemiz idari binasında Hüseyin Erciyes ile görüşen A.Fatin Dağlı her zaman her ortamda net ve açık sözlü oldum.? Dedi.

Dağlı; ? Öncelikle Kozan Ekspres Gazetesini ve değerli Hüseyin kardeşimin sadece bir kahvesini içmek için geldiğimi ifade edeyim. Benim en büyük ahlakım açık sözlülüğümdür. Hiç gündemimiz de yok iken bizi sevenler, değer verenler kısaca Kozan sevdalıları şahsımın ismini Ak Parti İlçe Başkanlığı için kullandılar. Bir süre seyrettim. Bir süre de karşı durmaya çalıştım. Ama insanlar sizleri nereler de görmek istiyorlar ise sizi oraya oturturuyorlar. Bende bu konuları akışına bıraktım. Der isem en doğrusu olmuş olur. Elbette bugün Ak Partinin gündeminde ilçe kongresi olur ise ilçe başkanlığını düşüne bilirim. Düşüne bilirim diyorum sözüm yanlış anlaşılmasın. Çevremizle, sevenlerimizle gerçekleştirdiğimiz istişareler sonucunda verilebilecek bir karar. Ben Kozan sevdalısı biriyim. İlçeme o koltukta fayda sağlayacak en ufak bir imkan olacak ise neden olmasın. Her şeyin başı sağlık. Allah´ım sağlığımızdan geri koymasın. ? dedi