Demirovic Yeniden Kozan Belediyespor´da

Demirovic Yeniden Kozan Belediyespor´da

2013-2014 sezonunda Kozan Belediyespor Bölgesel Amatör Lig 5. grupta iken, Kozan Belediyespor´un başına gelen teknik hoca Mesut Demiroviç, Kozan Belediyespor´da başarılı bir rota çizmiş, 2016-2017 sezonunun ilk devresinde takımdan ayrılarak Serhat Ardahan

2013-2014 sezonunda Kozan Belediyespor Bölgesel Amatör Lig 5. grupta iken, Kozan Belediyespor´un başına gelen teknik hoca Mesut Demiroviç, Kozan Belediyespor´da başarılı bir rota çizmiş, 2016-2017 sezonunun ilk devresinde takımdan ayrılarak Serhat Ardahanspor´a gitmişti.

Kozan Belediyespor´un geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongresinin ardından Kozan Ticaret Borsası Başkanı İdris Çevikalp, Kozan Belediyespor´un kulüp başkanlığına seçilmiş, yeni oluşan yönetimin ilk işi ise Mesut Demiroviç´i tekrardan Kozan Belediyespor´a kazandırmak oldu.

Yönetim Mesut Demiroviç´i Kozan´a çağırarak görüşmelerde bulundu. Yapılan görüşmeler sonucunda Mesut Demirovic Kozan Belediyespor´un teknik direktörü olarak göreve başlamış oldu.

Mesut Demiroviç Kozan Belediyespor´un başında kaldığı sürece toplam 90 resmi maça çıktı. 90 resmi maçta Mesut Demirovic 45 galibiyet elde ederken, 20 maç beraberlikle, 25 maç ise mağlubiyetle tamamlandı.

Kozan Belediyespor´un gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörlerinden biri olan Mesut Demiroviç´in, Kozan Belediyespor´un teknik direktörlüğüne yeniden gelmesine hem taraftarlar, hem de futbolseverler sevindi.

60 yaşındaki tecrübeli teknik direktörün 2018-2019 sezonu için Kozan Belediyespor´da nasıl bir rota çizeceği ise şimdilik belli değil ancak futbol severlerin Demiroviç´le beraber Kozan Belediyespor´un tekrardan harekete geçeceği ve önümüzdeki sezonda başarı üzerine başarı alarak Kozan Belediyespor´un hak ettiği yerlere ulaşacağı ümit ediliyor.

/resimler/2018-5/30/1235401437943.jpg