Anahtar Kelimeler: Partisi başkansız kaldı

DEVA Partisi başkansız kaldı

DEVA Partisi başkansız kaldı

Deva Partisi Kozan İlçe Başkanı iken istifa eden Güngör Avan'ın yerine hala bir isim atanmadı. Bu da ‘Deva Partisi Kozan'da artık etkinliğini kaybediyor mu?’ sorusunu akla getirdi.

 

Yaklaşık bir ay önce sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Deva Partisi Kozan İlçe Başkanlığından istifa ettiğini duyuran Güngör Avan'ın ardından, Deva Partisi'nde yeni ilçe başkanının kim olacağı sorusu cevap arıyor. Ancak bugüne kadar Deva Partisi Genel Merkezi tarafından herhangi bir isim Deva Partisi Kozan İlçe Başkanlığı'na atanmadı.

Bu gelişme sonucunda Deva Partisi'nin Kozan'da sahipsiz mi kaldı? sorusu akla getirilirken, bir ay geçmesine rağmen neden bir ismin ilçe başkanlığına atanmadığı merak ediliyor. Deva Partisi, Ali Babacan liderliğinde kurulmuş, Türkiye'nin hemen hemen her yerinde teşkilatlanmış bir parti olmasına rağmen, Kozan'da neden böyle terk edilmiş gibi bırakıldığı bilinmiyor.

Siyasi kulislerde çeşitli konular konuşuluyor, ancak bu sürecin devam etmesi halinde Deva Partisi'nin Kozan'da büyük yara alabileceği düşünülüyor. Bundan dolayı il merkezi ve genel merkezin, bir an önce harekete geçerek burada yeni başkan ve yönetimini oluşturması gerekiyor.