Anahtar Kelimeler: Hekimi Ruveyda ' Polikliniği Açıldı

Diş Hekimi Ruveyda Ağca'nın Diş Polikliniği Açıldı

Diş Hekimi Ruveyda Ağca

Kozan'da Diş Hekimi Ruveyda Ağca, kendi diş polikliniğini açtı. Cumhuriyet Mahallesi Adalet Sokak No: 2 adresinde hizmet vermeye başlayan poliklinik, son teknolojik ürünlerle donatıldı.

Açılış törenine Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şenoğul, kurum müdürleri, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan aday adayları ve adayları ile birlikte Ruveyda Ağca'nın ailesi ve yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Ruveyda Ağca, kendisini bugünlere kadar büyütüp yetiştiren öncelikle ailesine ve tüm öğretmenlerine teşekkür etti. Son teknolojik ürünler ile diş polikliniğini açtıklarını ifade eden Ağca, "Hastalarımıza en iyi hizmeti vermeyi amaçladık. Polikliniğimizde diş hekimliği alanında tüm branşlarda hizmet vereceğiz" dedi.

Konuşmanın ardından kur'an-ı Kerim okunarak iş yerinin hayırlara vesile olması için dua edildi. Kurdele kesiminin ardından poliklinik misafirler tarafından gezildi. Diş hekimi Ruveyda Ağca, yaptığı çalışmalar ve yapacağı çalışmalarla ilgili olarak bilgi verdi.

Kozan'ın sevilen esnaflarından Bio Tarım Sahibi İrfan Ağca'nın kızı ve yine Bio Tarım sahiplerinden Ziraat Mühendisi Cuma Ali Ağca'nın kız kardeşi olan Ruveyda Ağca, açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Polikliniğimiz Kozan'a hayırlı olsun" dedi.*

Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden 2020 yılında mezun olan Ruveyda Ağca, 2021-2023 yılları arasında Kozan'da bir diş hekiminin yanında çalışmış, sonrasında kendi polikliniğini açmaya karar vermiş.