Duygu Nur Şahbazoğlu HairMakeUpStudio açıldı

Duygu Nur Şahbazoğlu HairMakeUpStudio açıldı

Kozan Ziraat Odası eski Başkanı Mehmet Şahbazoğlu'nun torunu ve Ziraat Odası Başkanı Yüksel Şahbazoğlu'nun yeğeni olan Duygu Nur Şahbazoğlu, kendi iş yerini açarak Duygu Nur Şahbazoğlu HairMakeUpStudio'yu yoğun bir katılımla açtı.

Açılış törenine Kozan Belediye Başkanı Kazım Özkan, Kozan Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mustafa Sırkıntı, Kozan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zahide Azgın ile birlikte birçok muhtar ve davetli katıldı. Duygu Nur Şahbazoğlu, misafirlerle yakından ilgilenirken yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi:

“Bugün burada heyecanla açılışını gerçekleştirdiğim Duygu Nur Şahbazoğlu HairMakeUpStudio'ya hoş geldiniz! Bu özel günü benimle paylaştığınız için hepinize içtenlikle teşekkür ederim” dedi.

 

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, genç kardeşi Duygu'nun yeni iş yerinin açılışında bulunmaktan dolayı memnuniyetini ifade ederek başarılar diledi. Kozan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zahide Azgın ile Kozan Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mustafa Sırkıntı’da Duygu Nur Şahbazoğlu'nun açtığı iş yerinin hayırlı olmasını temenni ettiler.

 

Konuşmaların ardından davetlilerle birlikte kurdele kesimi gerçekleştirildi. Duygu Nur Şahbazoğlu, misafirlere açtığı iş yeriyle ilgili olarak bilgi verdi ve onların güzellik ve bakım ihtiyaçlarını karşılamak için sabırsızlandığını belirtti.

 

Erciyes Medya olarak, Duygu Nur Şahbazoğlu HairMakeUpStudio'nun başarılı bir şekilde açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Duygu'ya yeni iş yerinde başarılar diliyor ve Kozan halkının güzellik ve bakım ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir rol üstleneceğine inanıyoruz.