Anahtar Kelimeler: "Elden Gönülden Gönüle"

"Elden Ele Gönülden Gönüle"

Kozan’dan deprem bölgesine giden akademisyenler ve öğrenciler, Anneler Günü vesilesiyle depremde yakınlarını kaybeden ailelere destek vermek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdi.

Türkiye'nin yüreğini dağlayan Kahramanmaraş depremlerinin ardından, devlet ve millet işbirliğiyle sahada yoğun bir çalışma yürütülüyor. Gönüllüler de deprem bölgelerindeki illeri ziyaret ederek desteklerini sunuyor. Bu kapsamda, Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksekokulu Bitki ve Hayvansal Üretim Bölümü Bahçe Tarımı Programı akademisyenleri ve öğrencileri, "Elden Ele Gönülden Gönüle" adlı proje ile Hatay'ın Samandağ İlçesi'ndeki anneleri ve depremzedeleri ziyaret etti. Akademisyenler ve öğrenciler, hazırladıkları hediyeler ve desteklerle ailelere yardımcı oldu.

 

Kozan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Volkan Yurdadoğ, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fahriye Bihter Zaimoğlu Onat ve 20 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen ziyaretlerde, depremzedelerin anneleri ve aileleriyle bir araya geldiklerini belirtti.

 

Bu anlamlı etkinlikle depremde zor durumda olan ailelere moral ve destek verilirken, aynı zamanda toplumda dayanışma ve yardımlaşma duygularının pekiştirildiği bir atmosfer oluşturuldu. Akademisyenler ve öğrenciler, depremzede ailelere gösterdikleri ilgi ve destekle Anneler Günü'nü anlamlı bir şekilde kutladılar.