Anahtar Kelimeler: Elektrikçiler Stres Attılar

Elektrikçiler Stres Attılar

Elektrikçiler Stres Attılar

Elektrikçiler Odası yorgun geçen çalışmalarının ardından elektrikçiler Odası Başkanı Hakan Sağmen öncülüğünde Mersin de tatil yaptılar. Doyasıya eğlenen elektrikçiler stresten, yorgunluktan ve çalışmaktan uzak bir gün geçirdiler.

K.Ekspres-Kozanlı Elektrikçiler Odası yorgun geçen çalışmalarının ardından elektrikçiler Odası Başkanı Hakan Sağmen öncülüğünde Mersin de tatil yaptılar. Doyasıya eğlenen elektrikçiler stresten, yorgunluktan ve çalışmaktan uzak bir gün geçirdiler. Konu ile ilgili açıklama yapan Oda Başkanı Sağmen ?Kozan Elektronik ve Benzerleri Odası olarak üyelerimizi her platformda en iyi bir şekilde temsil etmekle beraber oda üyelerimizin de en iyi bir şekilde bilgilenmelerini ve yenilikleri takip etmelerini sağlamaktır.

Bunun yanı sıra oda üyelerimizin işlerinin kolaylaşması tüm kurum ve kuruluşlarla kanunlar çerçevesinde görüşmelerde bulunmakta sadece esnaf arkadaşlarımıza değil Kozan, Feke Saimbeyli, Tufanbeyli, İmamoğlu ve Aladağ´daki vatandaşlara da yardımcı olmaktayız. Bunları yaparken hiç kimseden bir beklenti içerisinde bulunmadan gönlümüzün en derin yerinden yapmaktayız. Bu görevleri yaparken her meslekte sorunların olduğu gibi bizim mesleklerimizde de muhakkak sıkıntılar ve problemler olmuştur. Fakat bu sorunların çözüme kavuşması sırasında oda üyelerimiz de her zaman sakin ve sükûnet içerisinde devletine ve devletimizin kurumlarına saygılı bir şekilde duruş sergilemişlerdir. Hiçbir zaman kanunları çiğneme terbiyesizliği yapmamışlardır.

Oda başkanlığı görevini hiçbir zaman kendi çıkarlarıma alet etmeden yönetim kurulu arkadaşlarımızla şeffaf bir şekilde sürdürmekteyiz. Bu görevi yaparken hiçbir zaman için imkânsızlıkların arkasına saklanmadan üyelerimizin birlik ve beraberliği, dostluk içerisinde kaynaşmaları için tüm imkânlarımızı kullanmaktayız.

Geçtiğimiz yıllarda yapmış olduğumuz hizmetleri, gezileri, fuarları, bahar kahvaltılarını, deniz gezilerini bundan sonra da yapacağız. Geçtiğimiz yıllarda ne yaptıysak bu yılda üyelerimizi hiç kimseye muhtaç etmeden Mersin ilimizin en güzel otelinde 2 gün 2 gece dinlenme fırsatı sağladık. Daha nice günleri üyelerimizle beraber bayram tadında birlikte geçirmeyi kendimize prensip etmekteyiz? dedi. 

Haber:Cumali Erdemli