Anahtar Kelimeler: CANBOLAT ADAYI

EMİN CANBOLAT ADAY ADAYI

EMİN CANBOLAT ADAY ADAYI

Kozan Kuyumcular Odası Başkanı Emin Canbolat, AK Parti Adana Milletvekili Aday Adaylığı için AK Parti Adana İl binasında resmi başvurusunu yaptı.

 Kozan'da uzun yıllardan bu yana Kuyumcular Odası Başkanlığı yapan Döviz Kuyumculuk Sahibi Emin Canbolat, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler için AK Parti'den Adana milletvekili lmaya karar verdi. Adana İl binasında resmi başvurusunu yaparak seçim çalışmalarına başladı.

Emin Canbulat, konumu itibariyle halkta karşılığı olan, her kesim tarafından sevilen, Kozan ve Kozanlı için her daim var gücüyle çalışan bir kişiliğe sahiptir.

Vatandaşlar; "Emin Bey'in aday adayı olması gerçekten bizleri mutlu etti. Adana'da böyle yürekli ve vatanını milletine bayrağını seven insanlar lazım. Emin Bey’de bunlardan bir tanesi. İnşallah AK Parti, Emin Bey'i Ankara'da bizi temsil etmesi için listede güzel bir yer verir. Temennimiz Emin Bey'in milletvekili olmasıdır" ifadelerini kullandılar.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, milletvekili aday adaylığını açıklayan Emin Canbolat'a çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz.