Anahtar Kelimeler: Emniyet Müdürü ' Yemeği

Emniyet Müdürü İyim'e Veda Yemeği

Emniyet Müdürü İyim

Kozan İlçe Emniyet müdürü Mehmet İyim'in Adana İl Emniyet müdür yardımcısı olarak tayininin çıkması üzerine veda yemeği düzenlendi.

Arıkan Konağı’nda düzenlenen yemekte konuşan Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam; "Bir yılı aşkın beraber görev yaptığımız Emniyet müdürümüz Adana il emniyet müdür yardımcısı olarak Adana'ya tayini çıkmıştır. Kozan'da yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni görev yerinde de başarılarının devamın diliyoruz."dedi.

Kaymakam Gürçam Emniyet müdürü İyim'e teşekkür belgesi ile Kozan'ın simgesi olan çeşitli hediyeler verdi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'da başarılı çalışmalarından dolayı İyim'e teşekkür ederken yeni görev yerinde başarılar diledi. Başkan Özgan İyim'e fincan takımı hediye etti.

Yine Kozan Emniyet müdürlüğünde baş komiser olarak görev yapan Güngör Akpınar'a Kaymakam Gürçam ve Başkan Özgan tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Etkinliğe, yeni Emniyet müdürü Ferdi Büyükatak, Jandarma Komutanı Üsteğmen Nuh Anacık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kürşat Gültekin, Kozan Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği başkanı Ali Baysal, Yönetim Kurulu Üyeleri  Alican Yüksel, Emin Canbolat ve Fatin Dağlı ile Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Sırkıntı katıldı.