En Başarılı TUGVA Başkanı Özgür Çoban oldu

En Başarılı TUGVA Başkanı Özgür Çoban oldu

Özgür Çoban TUGVA İlçe Temsilciliği görevini 2019 yılından bugüne kadar vakfın adını Kozan gençliği adına etkili ve verimli projelerle her yerde güzel bir şekilde duyurdu. Bu başarısı en iyi başkan seçilmesini sağladı.

 Kozan teşkilatı 12 Ekim 2023 Perşembe günü Külliye'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarıyla başlayan TUGVA 2023 Teşkilat Buluşmasına tam kadro katıldı.

Gerçekleştirilen Teşkilat programında yılın en başarılı ilçe temsilcileri ödülüne layık görülen Özgür Çoban ödülünü önceki dönem Enerji ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın elinden aldı.

Şehrimizde meydana gelen afetlerde  her daim alanda olan TUGVA İlçe Temsilcisi Özgür Çoban diğer STK ile işbirliği yaparak oluşturduğu Gönül Kuşağı ekibiyle güzel projelere imza atmıştı.

Pandemi döneminde, yangınlarda ve son olarak asrın felaketi olan 6 şubat depreminde her daim ekibiyle birlikte yaraları sarmak üzere sahadaydı.

Son olarak ta 2023 yaz okulu projesiyle yüzlerce gencimizin kuranla buluştuğu programı gerçekleştirmişti.

Yapılan tüm bu güzel projeler Türkiye Gençlik Vakfı Genel Merkezince de takdirle karşılandı.

Özgür Çoban  "Bu gurur tablosunun gerçek sahibi olan başta en büyük destekcisi ailesi, teşkilatı, Kozan gençliği ve maddi manevi her daim yanımızda olan hayırsever  dostlarımızdır. Bundan böyle bu ödüle layık kalmakla yetinmeyip daha iyisi için ekipce mücadele edeceğiz." dedi.