Eski hastane binası yıkılıyor

Eski hastane binası yıkılıyor

Atıl vaziyette bulunan Kozan Devlet Hastanesi´nin eski binasının yıkım işlemleri için çalışmalar başlatıldı.

Yeni Kozan Devlet Hastanesi binası yapımının ardından atıl vaziyette kalan eski binanın yıkılması için çalışmalar başlatıldı. Bina yıkıldıktan sonra yerine modern bir şekilde otopark yapılacak.

Yeni devlet hastanesi binası yapıldıktan sonra, eski binanın yıkılması için karar alınmış, yıkılan binanın yerine de otopark yapımı için işlemler başlatılmıştı. Yıkım ihalesini alan firma bina içerisinde kullanılabilecek veya geri dönüşüme kazandırılacak eşyaların sökülmesi için çalışmaları başlattı. Yaklaşık bir hafta sonra da binanın yıkım işlemi gerçekleştirilecek. Bu işlemin ardından büyük iş makinesi yardımı ile bina tamamen yıkılacak. Bu işleminde 20 gün süreceği kaydedildi.

Yıkım ihalesini alan firma yetkilisi İsa Can; İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan yıkım ihalesi sonucunda, ihaleyi firmamız aldı. Bina içerisinde bulunan geri dönüşüme gidecek eşyaların sökülmesinin ardından yıkım işlemine başlayacağız. Kozan Devlet Hastanesi´nin eski binası kademeli olarak yıkılacak. Planlamamıza göre, 20 gün içerisinde bu işlemleri tamamlayarak, zemini düz bir şekilde teslim edeceğiz? dedi.

/resimler/2019-7/22/1420395536130.jpg